Törölközőszárító radiátorok

A fürdőszobánk az egyik leggyakrabban használt helyisége a lakásnak. A mindennapi tisztálkodáson túlmenően itt próbálunk regenerálódni egy-egy fárasztó nap vagy hosszúra nyúlt éjszaka után.

Fűtési melegvíz tárolók (pufferek)

A Concept márkájú melegvíz-tárolók 3mm vastag hegesztett acéllemezből készülnek, ami hosszú élettartamot garantál. Csatlakozási csonkokkal bőségesen ellátottak, és széles típusválasztékuk az összes ismert feladat megoldását lehetővé teszi.  

Fa/széntüzelésű lemezkazánok

A kazánok szilárdtüzelő anyagok elégetésére készültek, így alkalmasak a fekete (lengyel lángborsó) és barnaszenek, brikettek, különféle tűzifa, fahulladék, ágnyesedék elégetésére.

Bojlerek, tárolók, vízmelegítők

A kondenzációs fali gázkazánok kimagasló hatásfokkal hasznosítják a gáznemű tüzelőanyagban lévő energiát, ugyanakkor károsanyag-kibocsátásuk rendkívül alacsony.

Ötrétegű csövek

A CONCEPT ötrétegű csőrendszer egyaránt alkalmas hideg és meleg vizes ivóvíz rendszerekhez, valamint radiátoros és padlófűtéshez.

Boltok

Hírek

Concept puffertárolók
A Concept fűtési melegvíz-tárolók három féle kivitelben készülnek: hőcserélő nélkül, egy, illetve két hőcserélővel felszerelve. A tartályok 3mm vastag acéllemezből készülnek, festett kivitelben. A hőszigetelést utólag, a beépítés előtt kell felszerelni, ami könnyen kivitelezhető, mert a 100mm vastag PE habot zipzárazható ponyvára ragasztják. Az utólagos hőszigetelés felszerelés előnyei között kiemelendő, hogy nem sérül meg szállítás közben, illetve lényegesen kisebb nyíláson (ajtón) keresztül a beépítési helyére vihető a szerkezet.
Bővebben
Concept 100 csaptelep család
Nyissa-zárja 1 000 000-szor!   A technika a kényelem, a külső és az ár: a Concept 100 esetében egyszerűen minden összhangban van. A teljes szerelvény-választékot a modern formavilág jellemzi. Az aktuális formatervezési irányzatok megnyerő és igényes kialakításban széles közönség számára válnak elérhetővé. Ennek látványos bizonyítéka: a kifolyó markáns vonalvezetése.
Bővebben
Concept Kwadro zománcozott melegvíz tároló
Concept indirekt tárolók széles választékban   A Concept használati melegvíz-tárolók kiválóan alkalmasak a használati meleg víz készítési igények kielégítésére, legyen az akár hagyományos kazános, napkollektoros vagy hőszivattyús rendszer, illetve ezek tetszőleges kombinációja.
Bővebben

© 2016 Gépész. Minden jog fenntartva!

Készítette a